Cautare

48613 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (8.65 secunde)
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Filmul Fun Mom Dinner (O noapte de pomina) va avaea premiera in cinematografele din Romania pe 18 august 2017. DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM Cu:
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat.
Cod galben de instabilitate atmosferica si racire accentuata a vremii incepand din aceasta noapte. Cod galben de instabilitate atmosferica si racire accentuata. ... Meteorologii anunta ca ziua de duminica, 20 august, va fi in continuare caniculara, dar au oferit detalii si despre schimbarea vremii, incepand din aceasta noapte.
Chromebook-urile revin in scena Desi inca nu sunt slefuite, Chromebook-urile sunt laptop-uri destul de interesante si capabile sa iti ofere minimul necesar, pentru cele mai importante task-uri din zi sau noapte. Si pentru ca Google ne-a promis lucruri extraordinare cu acestea, au devenit si mai cautate.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
FARCAS) In episoadele trecute am relatat cazul lui DB, care nu doar ca a avut, in Maramures, repetate intalniri cu "fata padurii" si "copiii ei", dar leaga aceste intalniri si de o rapire OZN.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. ... Contactele pentru afaceri viitoare au fost deja stabilite.
In revista RUFOR a fost publicata, de catre Ciprian Ardelean si Marius June o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut. Macrina Tarsala este o batrana care a trait in acea perioada, dar care a murit la varsta de 102 ani.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Alcoolul nu te incalzeste in realitate, ci scade temperatura corpului, deoarece previne reactia naturala a organismului la frig: ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar.
A Monster Calls este un film produs in 2016, bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness. Copacul cu povesti este povestea emotionanta a unui baietel pe nume Conor. Copilaria sa este umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
Sorin Rosca Stanescu) Autoritatile de la Bucuresti au mizat aproape in totalitate pe victoria democratilor, prin Hillary Clinton, in alegerea pentru viitoarea administratie a Statelor Unite. Dar a iesit Donald Trump.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian? Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice.
Inca de la aparitia primelor simptome (nas infundat, dureri de cap, febra, dureri de gat) puteti lua masuri pentru a diminua disconfortul produs de aceste manifestari. ... Odihniti-va suficient (dormiti cel putin 7-8 ore pe noapte) pentru a ajuta organismul sa se refaca.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil. Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase.
google-analytics.com